Úvod Novinky Zaujímavosti
Mimi a Líza chystajú novinku, na konte majú ďalší úspech
Mimi a Líza chystajú novinku, na konte majú ďalší úspech

Mimi a Líza chystajú novinku, na konte majú ďalší úspech

Podporiť knihu Mimi a Líza s podtitulom Záhrada a rovnako aj knižné vydanie Ktosi je za dverami môžete aj vy.

Knihy Ktosi je za dverami, ale aj Mimi a Líza – Záhrada sa dostali do nominácií na Ocenenie Knižnej múzy v ankete Panta Rhei Awards 2021.

Nominácie vzišli na základe preferencií verejnosti spolu so štatistikami z predaja. O absolútnych víťazoch môžu rozhodnúť čitatelia v online hlasovaní. To potrvá do konca marca.

Knihy z eshopu RTVS

Obe knihy sú dostupné v e-shope RTVS. Zdroj foto: RTVS

Knižná publikácia Ktosi je za dverami je nominovaná v kategórii Životný štýl – Kniha roka 2021. Kniha vyšla ako prepis z vystúpení dnes už kultovej relácie.

Mimi a Líza dostanú nový film

V kategórii Detská kniha roka 2021 sa objavila Mimi a Líza s podtitulom Záhrada, ktorej autorkami sú Katarína Kerekesová a Katarína Moláková.

Mimi a Lízu poznajú nielen slovenskí čitatelia a televízni diváci, ale aj deti na Taiwane. Tento rok sa vo vysielaní RTVS objaví o Mimi a Líze nový film. Premiéra je naplánovaná na veľkonočné obdobie.

„Veľmi ma ako milovníka kníh a čítania teší, že aj RTVS má svoje zastúpenie v knižnej ankete. Obe nominované publikácie sú vo svojich žánroch naozaj kvalitnými a pútavými dielami, ktoré si našli svojich čitateľov i divákov. Obom knihám a ich tvorcom držím v ankete palce,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Nominované knižné tituly sú dostupné v e-shope RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia