Úvod Novinky Zaujímavosti
Exkluzívne: Nazrite do zákulisia príprav šiat na galavečer Krištáľové krídlo
Exkluzívne: Nazrite do zákulisia príprav šiat na galavečer Krištáľové krídlo

Exkluzívne: Nazrite do zákulisia príprav šiat na galavečer Krištáľové krídlo

Talentovaná dizajnérka Ema Klein vytvorila šaty pre riaditeľku a garantku prestížneho udeľovania cien.

Ema Klein, rodáčka z Nitry, patrí medzi uznávané slovenské dizajnérky. Vzdušné, jemné, elegantné a predovšetkým ženské – presne také sú šaty z jej dielne. Jej prácu si zamilovali už mnohé Slovenky, no tento rok Emu Klein čakala špeciálna výzva.

Dcéra laureáta Krištáľového krídla Štefana Kleina, tvorcu slovenského lietajúceho auta, mala na starosti prípravu šiat pre Danku Bartekovú a Katarínu Srkala na slávnostný galavečer Krištálové krídlo.

Ema Klein - Kristalove kridlo 2.jpg

Dizajnérka prezradila, že oba modely majú niečo spoločné:

Chcela som z oboch dám dostať ich maximálnu ženskosť a potenciál ich krásy, nakoľko obe sú mladé, pôvabné a talentované ženy, a takým sa šaty navrhujú jednoducho! Zároveň som chcela priniesť na pódium farbu a nadčasovosť.“

Šaty, ktoré nechajú vyniknúť ženskosť

O výnimočnom talente Emy Klein sa Katka Srkala presvedčila už počas príprav svojej svadby. Autorkou jej svadobných šiat bola totiž práve mladá dizajnérka.

Pri nej som si istá, že to, čo vznikne, sa mi bude naozaj páčiť. Jej modely sú jemné, ženské, elegantné a nadčasové a vystihujú každú ich nositeľku,” neskrývala nadšenie Srkala.

Ema Klein - Kristalove kridlo 3.jpg

Garantka Krištáľového krídla Danka Barteková nemala presnú predstavu, ako by jej šaty mali vyzerať. Ako však priznala, s výsledkom bola veľmi spokojná.

K Eme som prišla len s požiadavkou na farbu, milujem totiž kráľovskú modrú a všeobecne odtiene modrej. Všetko ostatné je v Eminých šikovných rukách a jej predstave. Nechala som si poradiť a som naozaj spokojná.”

Ema Klein a Danka Bartekova.jpg

Na spoluprácu s výnimočnými dámami sa Ema Klein veľmi tešila a vďaka príjemnej a uvoľnenej atmosfére si ju počas celej doby užívala.

Ako na záver dodala, dámy budú na obrazovkách žiariť a nik z nich nespustí oči.

Obe večerné šaty, ktoré som navrhla, sú zo vzdušných materiálov hodvábu, takže budú veľmi dobre vyzerať aj na kamere a zároveň sa ľahko nosia, nakoľko obe dámy, aj Katka aj Danka, budú počas celého galavečera v pohybe,“ dodala dizajnérka.

Priamy prenos slávnostného udeľovania cien Krištáľové krídlo môžete sledovať už v nedeľu 20. marca od 20:30 hod. na Jednotke a live na webe RTVS.

25 50 75 90

Galéria

Ema Klein - Kristalove kridlo 3.jpg Ema Klein - Kristalove kridlo 4.jpg Ema Klein a Katarina Srkala.jpg Ema Klein a Danka Bartekova.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia