Úvod Novinky Zaujímavosti
Nový rekord v Čo ja viem: Kika Kocian nedala študentovi šancu
Nový rekord v Čo ja viem: Kika Kocian nedala študentovi šancu

Nový rekord v Čo ja viem: Kika Kocian nedala študentovi šancu

Neuveriteľný večer v štúdiu zažili vo štvrtok diváci, študenti a štáb obľúbenej šou Čo ja viem.

Po prvý raz v histórii sa podarilo súťažiacej vo finále odpovedať správne na 31 otázok bez jediného omylu. Stalo sa tak až v 5. vydaní 9. série.

CJV-9_5_096.jpg

Kika Kocian využila pre seba celý časový limit a študentského víťaza Kristiána Brišku do horúceho kresla ani len nepustila. Výhra 10 400 eur poputuje 23-ročnej volejbalistke, ktorej museli amputovať obe nohy. 

V historickej tabuľke Čo ja viem je na druhom mieste Ján Žgravčák, ktorý spolu so študentom nahral rovných 10 000 eur, a na treťom mieste je Marcel Forgáč s výhrou 9200 eur.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Kika Kocian bola fenomenálna aj v základnej časti, v piatich kolách správne odpovedala na 43 otázok a nahrala skvelých 86 bodov.

V histórii Čo ja viem je za Milošom Bubánom druhá v hodnotení základnej časti. Mediálne známy gastroenterológ z 50 otázok v základných kolách nesprávne zodpovedal len päť a vytvoril tak so ziskom 90 bodov rekord.

CJV-9_5_099.jpg

V deviatom ročníku súťažia v každej časti iba tí, ktorí v predchádzajúcich ročníkoch aspoň raz zvíťazili v šou Čo ja viem. Obľúbenú šou vysielame vždy vo štvrtok po 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90
Foto a text: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia