Úvod Novinky Zaujímavosti
Hľadáte prácu snov? Potom my hľadáme vás. Prihláste sa
Hľadáte prácu snov? Potom my hľadáme vás. Prihláste sa

Hľadáte prácu snov? Potom my hľadáme vás. Prihláste sa

Ak máte viac ako 18 rokov a odvahu skúsiť niečo nové, ozvite sa nám.

Ak hľadáte novú životnú výzvu, vaša práca vás už nenapĺňa a chceli by ste vyskúšať niečo nové, máte jedinečnú šancu vyskúšať si svoju prácu snov v pripravovanej šou RTVS.

Prihláste sa prostredníctvom dotazníka na webovej stránke www.rtvs.sk/casting a vyskúšajte si v reálnom prostredí novú prácu, ktorá možno zmení váš život.

Až 70 000 ľudí si denne hľadá svoju novú vysnívanú prácu a návštevnosť kariérnych portálov dosahuje až 1 a pol milióna pracovných adeptov mesačne.

Zmena vôbec nemusí byť strašiak

RTVS sa rozhodla ukázať ľuďom, že zmena zamestnania nemusí byť strašiak a aj v náročných životných situáciách je šanca nájsť si svoju prácu snov.

Profesionáli z oblasti ľudských zdrojov adeptom na zmenu práce pomôžu objaviť ich skrytý potenciál a schopnosti a dajú im možnosť vyskúšať si nové povolanie, na ktoré by možno sami nemali odvahu alebo by ich ani nenapadlo ho vyskúšať a možno aj dostať lukratívnu pracovnú ponuku.

Ak máte od 18 rokov, ste ambiciózni a máte odvahu pustiť sa na novú pracovnú cestu, prihláste sa prostredníctvom jednoduchého dotazníka na webovej stránke www.rtvs.sk/casting a možno práve vy dostanete príležitosť vyskúšať si svoju prácu snov.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia