Úvod Novinky Zaujímavosti
Zdena Studenková a Gabo Kocák opäť v kuchyni: Recept na chrumkavého lososa
Zdena Studenková a Gabo Kocák opäť v kuchyni: Recept na chrumkavého lososa

Zdena Studenková a Gabo Kocák opäť v kuchyni: Recept na chrumkavého lososa

Pripravte si lososa v kruste s fazuľou a pórom podľa herečkinho obľúbeného receptu.

Aj uplynulá nedeľa patrila obľúbenej kulinárskej relácii Tajomstvo mojej kuchyne s Gabom Kocákom, ktorého počas tohto mesiaca sprevádza výnimočná herečka Zdenka Studenková.

Keďže cez víkend vyvádzalo aprílové počasie, obľúbení kuchári sa rozhodli, že jar prinesú aspoň na taniere. Spoločne pripravili farebné menu plné ovocia a zeleniny, ktoré vyzeralo neodolateľne a chutilo ešte lepšie.

Losos v kruste aj maková bublanina

V televíznej kuchyni to v nedeľu hralo všetkými farbami – Gabo pripravil černicovo-makovú bublaninu, zelerový šalát a veľkonočné vajíčka plnené cícerovým krémom a šunkovou penou.

Zdena Studenková tentoraz pripravila pečeného lososa v kruste s fazuľou a krémom, po ktorom sa budete ešte dlho zalizovať.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zdenkin recept je rýchly a pomerne nenáročný, takže ho zvládne naozaj každý. V priebehu niekoľkých minút si môžete pripraviť chutné hlavné jedlo, ktoré poteší maškrtné jazýčky.

RTVS online:

Pripravte si lososa, zelerový šalát, bublaninu alebo farebné vajíčka podľa originálnych receptov šikovných kuchárov.

Celú epizódu a všetky recepty z Tajomstva mojej kuchyne nájdete v archíve RTVS zadarmo a bez reklám.

Na premiérovú časť plnú skvelých chutí a receptov sa môžete tešiť už v nedeľu o 18:15 hod. na Jednotke a v live vysielaní na webe RTVS.


FOTO: RTVS

25 50 75 90

Galéria

Chrumkavý losos - recept Tajomstvo mojej kuchyne.jpg zelerový šalát - recept Tajomstvo mojej kuchyne.jpg maková bublanina s černicami- recept Tajomstvo mojej kuchyne.jpg plnené vajíčka - recept Tajomstvo mojej kuchyne.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia