Úvod Novinky Zaujímavosti
Zdena Studenková prezradila recept na rýchly obed. Vyskúšajte kuracie nugety v šľahačke
Zdena Studenková prezradila recept na rýchly obed. Vyskúšajte kuracie nugety v šľahačke

Zdena Studenková prezradila recept na rýchly obed. Vyskúšajte kuracie nugety v šľahačke

Pripravte si chutný obed pre celú rodinu podľa receptu z relácie Tajomstvo mojej kuchyne.

Nedeľa už tradične patrí obľúbenej kuchárskej relácii, ktorá bola opäť plná tých najlepších chutí.

Gabo Kocák a Zdena Studenková spolu pripravili hneď niekoľko skvelých receptov, ktoré využijete nielen počas veľkonočného obdobia, ale aj počas bežných dní.

Recept na kuracie nugetky v šľahačke

Obľúbená herečka tentoraz pripravila vynikajúce zapekané kuracie nugetky so zeleninou a šľahačkou.

Príprava tohto jedla vám nezaberie veľa času, takže ak potrebujete rýchly obed pre celú rodinu alebo návštevu, určite ho vyskúšajte.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako prezradila autorka receptu, jeho veľkou výhodou je, že mäso a zeleninu si môžete vopred pripraviť do zapekacej misy a keď príde čas obeda, misu dáte do rúry a už o chvíľu máte na stole teplé a rozvoniavajúce jedlo.

Ako prílohu môžete použiť zemiaky či ryžu, no Zdenka odporúča svoj tajný recept: zapekanú bagetu s bylinkovým maslom. Stačí, ak klasickú bagetu narežete, naplníte bylinkovým maslom a dáte zapiecť.

RTVS online:

Na záver si môžete pripraviť tradičné rolované buchty so slivkami a makom podľa Gaba Kocáka. No, ak ste dostali chuť na slanú bodku, vyskúšajte Zdenkinu špenátovú štrúdľu.

Recepty nájdete v archíve RTVS, kde si môžete pozrieť všetky odvysielané epizódy Tajomstva mojej kuchyne zadarmo a bez reklám.

Na premiérovú časť sa môžete tešiť v nedeľu 24. apríla o 18:15 hod. na Jednotke a live na webe RTVS. Ak by vám obľúbená relácia počas dvojtýždňovej prestávky chýbala, kedykoľvek si ju môžete pustiť v online archíve.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia