Úvod Novinky Zaujímavosti
Pripravte si plnené bravčové karé podľa receptu Zuzky Tlučkovej
Pripravte si plnené bravčové karé podľa receptu Zuzky Tlučkovej

Pripravte si plnené bravčové karé podľa receptu Zuzky Tlučkovej

Neviete, čo dnes uvariť? Vyskúšajte jednoduchý recept na vynikajúce mäsko z kuchyne obľúbenej herečky.

V relácii Tajomstvo mojej kuchyne to aj tentokrát rozvoniavalo prvotriednymi jedlami. Zuzka Tlučková pripravila plnené bravčové mäso, Gabo Kocák prezradil recept na šošovicový šalát a na záver pripravil vychýrenú Gábovku s višňami .

Recept pre milovníkov cesnaku

Zuzka v recepte použila bravčové karé, no ak máte radšej šťavnatejšie mäsko, môžete si jedlo pripraviť z bravčovej krkovičky.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na plnenom bravčovo mäse si pochutia predovšetkým všetci milovníci cesnaku a cibuľky. Nakrojené mäso sa totiž najprv potrie výdatným množstvom oleja s cesnakom , neskôr sa naplní pokrájanou cibuľou.

Po cibuľke nasleduje oštiepok, slanina, rozmarín a ďalšie koreniny . Ako však herečka dodala, mäso môžete naplniť čímkoľvek, čo vám chutí.

Naplnené, nasolené a okorenené mäso sa nakoniec vloží do pekáča s cibuľou , rozmarínom a olejom.

Ostatné skvelé recepty nájdete v našom online archíve , kde si môžete pozrieť všetky odvysielané epizódy Tajomstva mojej kuchyne zadarmo a bez reklám .

Na premiérovú časť s Gabom Kocákom a Zuzkou Tlučkovou sa môžete tešiť tradične v nedeľu o 18:15 hod. na Jednotke a live na webe RTVS .

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Galéria

šošovicový šalát, recept Tajomstvo mojej kuchyne.jpg recept Tajomstvo mojej kuchyne.jpg Tajomstvo mojej kuchyne, Gabo Kocák, Zuzka Tlučková.jpg gábovka, recept Tajomstvo mojej kuchyne.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia