Úvod Novinky Zaujímavosti
Pečie celé Slovensko a ďalšie knižné poklady nielen na Bibliotéke
Pečie celé Slovensko a ďalšie knižné poklady nielen na Bibliotéke

Pečie celé Slovensko a ďalšie knižné poklady nielen na Bibliotéke

Tri knižné novinky, ale aj obľúbené príbehy Mimi a Lízy či Muminovcov nájdete v eshope RTVS.

Dlhé, pochmúrne jesenné dni priam vábia na zakuklenie sa do deky a čítanie kníh. Doplniť knižnice pútavými príbehmi môžete aj na veľtrhu Bibliotéka 2022. V knižnom nebi sa ocitnete od 10. do 13. novembra.

Na veľtrhu nebude chýbať ani stánok RTVS, ktorý ponúkne návštevníkom publikácie spojené s obľúbenými programami a reláciami.

3 novinky a ďalšie knižné lahôdky

Kniha Pečie celé Slovensko

Azda najväčšou a najlákavejšou knižnou novinkou, ktorú už teraz nájdete v eshope RTVS, je kniha Pečie celé Slovensko.

Tie najlepšie recepty z najsladšej šou RTVS upečené v podobe pestrofarebnej knihy, ktorú na Bibliotéke 2022 pokrstia v piatok 11. novembra, môžu prevoniať aj váš domov.

Nahliadnite do knihy Pečie celé Slovensko už teraz.

Druhou novinkou je veselá príručka slušného správania Chochmesovci. Bohato ilustrovaná kniha pomocou humoru priblíži pravidla slušného správania nielen deťom.

Je plná animácii z rovnomenného seriálu RTVS a poslúži aj veľkým čitateľom.

Treťou novinkou je napokon kniha Tvojazem s podtitulom Fantastické dobrodružstvá Rikiho a Emy. Je voľným pokračovaním animovaného filmu Tvojazem, ktorého koproducentom je RTVS.

V eshope RTVS a aj v stánku RTVS na Bibliotéke 2022 nájdete knihy o kamarátkach Mimi a Líze, rozprávkové knižky s dobrodružstami Muminovcov, príbehy zo seriálu Drobci.

Websterovci aj Kata Strofová sa takisto z televíznej obrazovky preniesli do strán kníh a môžete si ich doplniť do svojej knižnice.

Starších čitateľov poteší exkluzívna kniha Lasica & Satinský - Ktosi je za dverami s najlepšími dialógmi nezabudnuteľnej legendárnej dvojice humoristov.

25 50 75 90

Galéria

Mimi_a_Liza_vianocna_kniha.jpg Chochmesovci_kniha.png Ktosi_je_za_dverami_kniha.png muminovci_prirucka_eshop_720_X_720_px.jpg Pecie-cele-Slovensko_kniha.png Tvojazem-kniha.png Websterovci_kniha-1.jpg Kata_Strofova.png
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia