
Táničkina Myška Minnie

Kreatívna
výzva

Recept od Tetiany
Ingrediencie
Cesto
- 10 bielkov
- 600 g kryštálového cukru
- 140 g praškového cukru
- 200 g čierneho kakaa
Plnka
- 450 g mascarpone
- 250 g smotany na šľahanie 33%
- 65 g práškového cukru
- 1 lyžička citrónovej šťavy
- 300 g čerstvých malín
Na ozdobenie
- Ryžový papier
- 10 jahôd
- 200 g malín
- 200 g bielej čokolády
- 5 ruží
- Jedlé zlato
- Červená potravinárska gélová farba
- Červená a biela potravinárska farba na čokoládu
Postup

Tetiana
Tánička pochádza z Ukrajiny, ale na Slovensku žije už takmer 5 rokov. Do šou ju prihlásila kamarátka, ktorá obdivuje jej jedinečné torty.
Pozrieť si Tetianine recepty