Čo by bolo, keby...?

Relácie sú určené deťom, ale aj dospelým poslucháčom, ktorým zvedavosť nie je cudzia.
Program sa venuje témam z oblasti histórie, biológie, kultúry, spoločnosti alebo iným fenoménom, o ktorých sa oplatí hovoriť.
Rozhovory s odborníkmi na danú oblasť dopĺňajú rozhovory s deťmi, otázky detí, ankety, ukážky z literatúry alebo z rozhlasového archívu.

Vysiela sa: nedeľa 17:05-18:00 a strieda sa s reláciou "Na vlastné nohy".
Popis epizódy
Keby ste mali vybrať jedinú vec, ktorá vystihuje mesto, v ktorom žijete, ktorá by to bola? Že neviete? Tak je najvyšší čas to napraviť! Premeňte sa na malých objaviteľov a pozrite sa na svoje mesto inak, ako ste ho vnímali doteraz. Že nebývate v meste? Veď aj na dedine sa dá toho toľko objaviť! Stačí sa prejsť hoci aj po tých istých chodníčkoch, ale tentokrát sa pozerať aj inde ako pod nohy, nazrieť aj za poodchýlené brány a preskúmať každé skryté zákutie. Tak, ako to robí Milan Kolcun, s ktorým sme sa vybrali na malú potulku po Košiciach, aby sme zistili, že pri takej prechádzke môžeme vlastne zistiť viac sami o sebe. Rozprávať sa s ním bude Lucia Šaráková, ktorá vás pozýva počúvať reláciu Čo by bolo, keby sme spoznali svoje mesto?
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

 

Archív - zvoľte dátum