Olympijské hry 2020
Olympijské hry 2020

Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Délidő - Čas poludnia

Lassan araszolunk kifelé 2021 első félévéből, érdemes hát visszapillantani, hogy a volt kormányfő, Igor Matovič bukásán kívül – az elmúlt hat hónapban és fontosabb mozzanatokként –, mi történt még az országban? Bár úgy is felvethető ugyanez a gondolat, vajon a hazai belpolitika kaotikus történései között egyáltalában találni-e olyan témát, amely ne érdemelne külön figyelmet! Mert puszta rálegyintéssel elintézhető-e például, hogy a minap nem más, mint éppen a rendőrség belső ellenőrzési hivatala igazgatójának csuklóján kattant a bilincs; az SIS igazgatója pedig viharos parlamenti csetepaték kíséretében viszont már ősz óta szigorított vizsgálati fogságban van! Mindeközben csupán 16 hónappal a tavalyi választás után a közvéleménykutatási adatok azt jelzik, hogy a Smer és a Hlas, bármely harmadik párttal, újra kormányt tudna alakítani! Újból tehát a csalánosba tartunk? És eközben milyen csapáson tud/tudhatna majd elindulni a pártként sok vita közepette formálódó Szövetség? A rögös utakra sodródott szlovákiai belpolitikai élet tényeiről és csapdáiról Szalay Zoltánnal, a Denník N kommentátorával Miklósi Péter beszélget.

Archív - zvoľte dátum

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Utorok 3.08. 13:05
  • Sobota 7.08. 11:05
  • Utorok 10.08. 13:05
  • Sobota 14.08. 11:05
  • Utorok 17.08. 13:05
  • Sobota 21.08. 11:05
  • Utorok 24.08. 13:05