Pečie celé Slovensko
Pečie celé Slovensko

Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Délidő - Čas poludnia

Szlovákiában a mai időkben már a tikkasztó nyár sem jelent politikai uborkaszezont. Még július utolsó harmadában is ülésezik a parlament, nem szünetel a kormánypártok egymás közti torzsalkodása, a bennfentesek szerint a rendőrség érdekcsoportjain belül ellenségeskedés zajlik, a parlamenti ellenzék pedig egyfolytában a felelőtlen oltástagadók és a kitalációk csalánosában gázoló konspiratőrök parazsát fújja. Miként látja mindezt a parlament alelnöke, akinek elnök-elöljárója a minap Komjáton egy, a Trianont éljenző plasztikát avatott; vagy éppenséggel azt, hogy az oktatásügyi tárcának már nincs helyén a magyar államtitkára, ahogyan a Kisebbségi Kulturális Alap élére sem a kisebbségi közösségek köréből származó új igazgató került. Minderről, több más felvetést sem feledve, Grendel Gáborral, Miklósi Péter beszélget.
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Sobota 25.09. 11:05
  • Utorok 28.09. 13:05
  • Sobota 2.10. 11:05
  • Utorok 5.10. 13:05
  • Sobota 9.10. 11:05
  • Utorok 12.10. 13:05
  • Sobota 16.10. 11:05