Seriál Priznanie
Seriál Priznanie

Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Délidő - Čas poludnia

Fatális hiba volt-e az idén nyáron a biztos bizonytalanban áltatni magunkat, hogy a koronavírusnak már nem lesz újabb hulláma? Miért keletkeznek az egyre újabb és egyre ragályosabb mutációk? Meddig lehetséges a kórházi ágyakkal való zsonglőrködés? Helyénvaló-e, hogy az ország tessék-lássék bezártságban a fegyelmezetten beoltottak nem élveznek semmi előnyt a tudatosan oltatlanokkal szemben? Nálunk az oltási kötelezettség elrendelése jelentené-e a megoldást, ha az oltatlanok tudják ugyan, hogy komoly életveszélyben vannak, de önmaguk és tőlük mások megmentése érdekében alig tesznek valamit! Sőt, a kórházakban kezelt Covid-páciensek 75–80 százaléka oltatlan, így riasztó az őmiattuk járulékos veszteségként ellátatlanul maradó többi beteg száma. Kórházi terhelésről és kimerült személyzetről, az oltatlanok járványos optimizmusáról dr. Pásztor Lászlóval, Miklósi Péter beszélget.
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Utorok 25.01. 13:05
  • Sobota 29.01. 11:05
  • Utorok 1.02. 13:05
  • Sobota 5.02. 11:05
  • Utorok 8.02. 13:05
  • Sobota 12.02. 11:05
  • Utorok 15.02. 13:05