Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Popis epizódy
Semmi jóra sem vezethet, hogy miközben Szlovákiát is méretes infláció, geopolitikai és energetikai krízis sújtja, a kormánykoalíció nem ezzel a gondhalmazzal, hanem tartósan önmaga viszályaival van elfoglalva. És mert ez a hepciáskodás a nyáron sem csitult, annak augusztus 31-ei csúcspontján Zuzana Čaputová államfőnek kellett arra intenie Eduard Hegert, hogy miniszterelnökként mégiscsak ő a kormányzati hatalom központi erőtere, így záros határidőn belül határozott személyi és más előremutató döntéseket vár tőle. Eközben az átlagpolgár joggal érzi úgy, hogy a közelharcokat vívó kormánykoalícióban érett személyiségből – az egész ország GDP-jénél is nagyobb a deficit! Arról, hogy van-e még kiút a hazai belpolitikának ebből a csalánosából, de több más akut kérdésről is Szalay Zoltán kommentátorral, a Napunk hírportál vezető szerkesztőjével Miklósi Péter beszélget.
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Sobota 28.01. 11:05
  • Utorok 31.01. 13:05
  • Sobota 4.02. 11:05
  • Utorok 7.02. 13:05
  • Sobota 11.02. 11:05
  • Utorok 14.02. 13:05
  • Sobota 18.02. 11:05