Archív - zvoľte dátum

Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Čas poludnia|Délidő

Sobota 9.09.2017, Káosz van a világpolitikában, vagy csak más lett a politika? Donald Trumppal a fehér felsőbbrendűség gondolata költözött a Fehér Házba? Mennyire veszélyes Észak-Kórea vonzalma az atomfegyverekhez? Az információs hadviselést folytató putyini Oroszország célja-e a gyenge Európa? Az Európiai Bíróság menekültügyben hozott szerdai ítéletének tükrében a V4 és benne Szlovákia meg Magyarország tagja, vagy potyautasa az EU-nak? Erdogan meddig feszítheti a húrt Európával? Ezekről a kérdésekről is beszélget Bara Zoltán külpolitikai elemzővel. Miklósi Péter.