A nő arcai - Pohľad ženy

Vidám, szomorú, kedves, gondterhelt, boldog…és még sorolhatnánk a nő arcait. De ez csak egy apró szeglete mindannak, amiről a műsor szól. Gasparik Maja várja a hallgatókat.

Veselá, smutná, milá, znepokojená, šťastná...a mohli by sme ešte polemizovať o tom, aké sú tváre ženy. Ale to je len kúsok toho, o čom je táto relácia. Pri mikrofóne: Maja Gasparik.

Vysiela sa: pondelok|hétfõ 16:05 - 17:00.
Popis epizódy
Lantos Borbély Katalin, a For you Acapella formáció énekese, . Míg a színpadon egy önbizalomtól sugárzó nőt látunk, gyerekkorában ő is megvívta a maga harcát. Azok, akik egykor bántották rövid haja miatt, vagy esetleg szentfazéknak csúfolták, mert a templomban kántorkodott, ma a rajongói táborát erősítik. Hervay Noémi tinédzser korától komoly bőrproblémával küzdött. Az arca tele volt pattanásokkal, az idő múltával azonban nem múltak el. Sokszor nemcsak a kérdések bántották, hanem a tekintetek. Néha inkább kerülte a társaságot, az iskolát, csakhogy ezeket a helyzeteket elkerülhesse. Az arcbőre már hibátlan, de, hogy mennyire maradtak meg ezek az emlékek, arról is mesél nekünk.