A nő arcai - Pohľad ženy

Vidám, szomorú, kedves, gondterhelt, boldog…és még sorolhatnánk a nő arcait. De ez csak egy apró szeglete mindannak, amiről a műsor szól. Gasparik Maja várja a hallgatókat.

Veselá, smutná, milá, znepokojená, šťastná...a mohli by sme ešte polemizovať o tom, aké sú tváre ženy. Ale to je len kúsok toho, o čom je táto relácia. Pri mikrofóne: Maja Gasparik.

Vysiela sa: pondelok|hétfõ 16:05 - 17:00.
Popis epizódy
Még mindig számos tévhit, sőt, sokkal inkább homály fedi a női test működését. Tabuként kezelünk olyan dolgokat, amelyek befolyásolják a testünket, lelkünket, ráadásul általunk a környezetünkre is hatással vannak. Hogy mit jelent tisztában lenni a menstruációs ciklusunkkal, mit üzen a menstruációs vér színe, hogyan hat a mindennapjainkra, miért kellemetlen még mindig beszélni arról, ha görcsölünk, és hogy mi mindenről nem beszélünk egyébként, arról az elkövetkező 53 percben beszélgetünk. Szőllősi Nóra és az ő ciklus meséi a közösségi médiában olyan űrt töltenek be, amelyek valamennyi nőt, de véleményem szerint nemtől függetlenül mindenkit érint...A nő arcai mai adásában szó lesz tehát a Ciklus mesék projektről, a női testről és annak működéséről.