A nő arcai - Pohľad ženy

Vidám, szomorú, kedves, gondterhelt, boldog…és még sorolhatnánk a nő arcait. De ez csak egy apró szeglete mindannak, amiről a műsor szól. Gasparik Maja várja a hallgatókat.

Veselá, smutná, milá, znepokojená, šťastná...a mohli by sme ešte polemizovať o tom, aké sú tváre ženy. Ale to je len kúsok toho, o čom je táto relácia. Pri mikrofóne: Maja Gasparik.

Vysiela sa: pondelok|hétfõ 16:05 - 17:00.
Popis epizódy
Immár 5. alkalommal került megrendezésre Komáromban az Octoper kampány, mely során Kováč Zsófia Anna (Horgolzsó) és Vajlik Noémi (Nomini) arra buzdítja a lelkes horrgolni vágyókat, hogy minél több polipot készítsenek és adhassanak át azoknak a babáknak, akik a komáromi kórházban születtek. Az eseményről, elmúlt öt év munkásságáról Horgolzsó mesél. Az Artisjus-díjat kapott Major Eszter, dalszövegíró. Az év könnyűzenei szövegírója kategóriában vehette át az elismerésért járó díjat. Eszter számos ismert előadóval dolgozott együtt az elmúlt 24 évben. A szövegírói tevékenységét 1997-ben kezdte, sikere azóta is töretlen. Hogy milyen projektekben vesz jelenleg részt, egyebeket mellett ez is kiderül.