MS vo futbale 2022
MS vo futbale 2022

Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Popis epizódy
Vajon mi szükséges ahhoz, hogy a rá osztott szerepekben valaki a saját tehetségére és a külvilág ellenhatásainak tapasztalati ingereire építve igyekezzen kideríteni, majd persze fölvállalni is: voltaképpen ki az a figura, akit játszania kell? Ehhez mennyire az arcok és mennyire a lelkek érdeklik? És ami emberileg lényeg egy-egy színházi vagy filmszerepében, az megmarad-e benne, mondhatni, kitörölhetetlenül beépül-e az egyéniségébe? Meg hát ma mennyivel más az a színházi élet, mint amelybe harminc éve pályakezdőként belenőtt? És mert az eredménydús művészi élet meg a harmóniát igénylő privát élet is egy-egy külön alkotás, őneki hogyan jön össze mindkettő? A DÉLIDŐ vendégszékébe a minap volt ötvenéves Bandor Éva érkezik, akinek színészi játéka – az olyan néző számára, aki az élet mélyebb dolgai iránt érdeklődik – akár konklúziókat kínáló terápiának is felírható lenne!