MS v hokeji 2022
MS v hokeji 2022

Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Popis epizódy
Tulajdonképpen a hazai politikai aréna melyik oldalán áll ma Boris Kollár pártja, ha az egy kulcsfontosságú helyzetben az extrémista ellenzékkel együtt szavaz? Robert Ficót a vizsgálati fogságtól megóvó 76 képviselő jelenti-e most azt a parlamenti többséget, amely bármikor rászámolhat a gyengus lábakon álló Heger-kormányra? Egyáltalában lehetséges-e 2024-ig állandóan csak az önmentőöveket keresve kormányozni? Ha pedig végül is bukna a kormány, akkor az egymást sokat szapuló pártok elnökei közül Richard Sulíkon, Boris Kolláron vagy az áskálódásban jeleskedő Igor Matovičon marad a blamát hozó felsülés szégyenfoltja? És ez pusztán pár kérdés az ország belpolitikai helyzetének akut dilemmái közül, amelyekről Gál Zsolt politológussal, egyetemi oktatóval Miklósi Péter beszélget.