Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Popis epizódy
Kereken két éve, hogy Tóth Tibor sem színidirektora, sem társulati tagja már a Komáromi Jókai Színháznak. Utólag vajon ő hogy látja: milyen érzés megválni talán nem is az igazgatói széktől, hanem attól a színháztól, amelynek 32 esztendőn át tagja volt. Azóta szabadúszó művészeti tevékenységet folytat, így olykor fölötlik-e benne, hogy a színészet – életpályaként – vak sodródás is lehet. És mert 2020 tavasza óta a DÉLIDŐ vendégszékében sem ült, most visszapillantunk principálisi időszakára, de szó lesz majd arról is, hogy minő érzelemvilág forrása, ha valaki idehaza egy művészeti profilt űző nonprofit szervezetet menedzsel, közben két budapesti színházban vendégként játszik úgy, hogy végezetül járjon is Komáromban a fő útvonalak bármely irányában, előbb-utóbb elhalad ama színházépület előtt, ahol szükségszerűen annyi minden történt vele... Tóth Tiborral, Miklósi Péter beszélget.