Rio 2016 s RTVS

Rio 2016 s RTVS

RIO 2016 S RTVS UŽ O 7 DNÍ

Vo vysielaní RTVS sa letná olympiáda v Riu začína v piatok 5. augusta na Jednotke tesne po polnoci prvým olympijským štúdiom, otvárací ceremoniál sa začína o 0:55 na Jednotke. Vysielania z Ria končí 21. augusta ráno o 4:10 na Jednotke záverečným ceremoniálom.

Letnej olympiáde bude od 6. do 21. augusta patriť prakticky celá vysielacia štruktúra Dvojky, množstvo športových disciplín nájdu diváci aj na Jednotke.  Pre športových fanúšikov bude RTVS denne prinášať takmer 30 hodín programu, denné vysielanie bude začínať olympijským štúdiom, okrem priamych prenosov každý deň prinesieme 50 minútový sumár z minulého dňa, všetky finálové stretnutia, medailové ceremoniály, ale aj reportáže s našimi reprezentantmi. Reportáže a priame vstupy priamo z dejiska olympiády bude prostredníctvom vyslaných reportérov pravidelne prinášať Rádio Slovensko.

Novinkou online vysielania na špeciálnom olympijskom webe rtvs.sk/rio2016 bude okrem streamov Jednotky a Dvojky aj osem paralelne bežiacich streamov, kde budú umiestnené priame prenosy z disciplín, ktoré sa do televízneho vysielania nezmestili. Online streamy budú k dispozícii vo vysokom rozlíšení. Na olympijskom webe RTVS budú uverejnené profily všetkých našich olympionikov, nebude chýbať aktuálny a podrobný program jednotlivých disciplín, výsledkový servis, aktuálne informácie priamo z dejiska olympiády od našich vyslaných redaktorov, videoarchív či medailová bilancia krajín.


RTVS do Ria posiela 10 komentátorov, 3 redaktorov a 4 rozhlasových reportérov : televízne prenosy budú pripravovať komentátori a redaktori Marcel Merčiak, Pavol Gašpar, Ján Hudok, Ľuboš Hlavena, Tomáš Košec, Vladimír Genda, Oľga Hamadejová, Viktor Kiššimon, Stano Ščepán, Peter Štefanec, Alfons Juck, Milan Stanko a Ľubica Melcerová, rozhlasové reportáže a spravodajstvo pripravia  rozhlasoví reportéri Matúš Čunderlík, Svetlana Barátová, Adam Bohuš a Martin Balážik.

Všetky informácie o Riu, slovenských olympionikoch, plán vysielania, videá a ďalšie zaujímavé informácie nájdete už čoskoro na špeciálnom olympijskom webe RTVS http://rtvs.sk/rio2016 .

Živé vysielanie ??:??

Televízia