Predstavujeme nový denný regionálny magazín Ahoj Slovensko

Predstavujeme nový denný regionálny magazín Ahoj Slovensko

RTVS predstavuje: nový denný regionálny magazín Ahoj Slovensko

Na obrazovku Dvojky 22. mája prichádza nový regionálny magazín v réžii banskobystrického a košického štúdia RTVS.

Diváci sa od pondelka 22. mája na Dvojke môžu tešiť na nový denný regionálny magazín RTVS pod názvom Ahoj Slovensko . Vysielať sa bude naživo počas pracovných dní od 17:45 do 18:30 zo štúdií RTVS v Košiciach a Banskej Bystrici, hodinový blok regionálneho vysielania odštartuje už o 17:30 Správami RTVS z regiónov. Vysielania zo stredného a východného Slovenska sa budú pravidelne striedať každý deň.


Ahoj Slovensko predstaví život v slovenských regiónoch v celej šírke kultúrnych, spoločenských a občianskych aktivít s dôrazom na regionálne novinky a zároveň prinesie do denného regionálneho vysielania dokumentaristický rozmer s časovým presahom. „Našou ambíciou je d ivákom priniesť to naj zo slovenských regiónov, informovať ich o aktuálnom regionálnom dianí a tiež im predstaviť zaujímavých ľudí, ktorí sú spätí s dianím v našich regiónoch. Verím, že sa nám vďaka Ahoj Slovensko podarí posilňovať záujem o bohatstvo a krásu slovenských regiónov," uviedla kreatívna producentka projektu Ingrid Blichová.



Ahoj Slovensko prinesie do televízneho vysielania RTVS tematicky nabitý obsah z oblasti regionálnej kultúry, turizmu, ale aj aktuálnych informácií zo života regiónov. Bude sa vysielať naživo z nového štúdia, s novou televíznou grafikou a s novými moderátormi.

Magazín prinesie pravidelné rubriky ako napr. Dnešná téma s hosťom v štúdiu, s ktorým diváci budú mať možnosť priamo komunikovať, Aktuálne z regiónov, Tu a Teraz a rubriky ako Ahoj talent, Ahoj lokalita či Z regionálnych archívov.

Sledujte Ahoj Slovensko na Facebooku https://www.facebook.com/ahojslovenskoRTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia