Druhé semifinále Zem spieva už v sobotu

Druhé semifinále Zem spieva už v sobotu

Veľkolepú šou Zem spieva čaká druhé semifinálové kolo. Druhá jedenástka tých najlepších sa predstaví naživo už túto sobotu 10. marca. Rozhodnutie o tom, kto sa stane absolútnym víťazom aktuálnej série, majú v rukách televízni diváci.

V druhom semifinále sa objaví ďalších jedenásť účinkujúcich, ktorých čaká vystúpenie naživo. Hodnotenie prechádza z rúk odbornej poroty na patriotov, ktorých diváci poznajú už z prvého ročníka súťaže. Operného speváka Petra Dvorského, choreografa Jána Ďurovčíka a skladateľku Ľubicu Čekovskú tentokrát dopĺňa aj dlhoročný folklorista a bývalý člen Lúčnice, finančník Imrich Béreš, ktorého mali diváci možnosť vidieť ako lokálpatriota zahraničných Slovákov. Patrioti majú okrem poradného hlasu aj možnosť poslať do finále po jednom zo semifinalistov. 

štyroch postupujúcich do veľkého finále z každého semifinálového kola rozhodujú televízni diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Cena SMS hlasu je 50 centov. Všetky esemesky budú zaradené do žrebovania o  LCD televízory. Vo finále, ktoré v priamom prenose odvysiela RTVS 24. marca, svoje umenie predvedie 10 finalistov a absolútneho víťaza si diváci zvolia v SMS hlasovaní.

O vaše hlasy v 2. semifinále zabojujú:

Ľudová hudba Michala Pagáča

Martin Repáň

Stolyčnoho Džyvky

Anna Berédiová

Alfréd Lincke a Martina Kupcová

Folklórny súbor Nadšenci

Mária Brdárska – Janoška

Detský folklórny súbor Jadlovček

Folklórna skupina Podžiaran

Folklórny súbor Borievka

Folklórna skupina Škvarkare


Hlasujte a podporte svojich favoritov už v sobotu 10. marca o 20:30 na Jednotke. Cena spätnej SMS je 50 centov.

Ak máte fotografie z kastingov, alebo sa chcet pochváliť, akých máte doma folkloristov, či nám chcete ukázať ako sledujete Zem spieva u vás doma, neváhajte poslať fotku našim moderátorom do správy na Instagrame Zem spieva a možno práve tá vaša bude aj uverejnená na našom profile.


Všetky informácie o šou nájdete aj na našej facebookovej fanpage
: Zem spieva

Všetko o našich porotcoch TU

Stiahnite si zvučku šou Zem spieva TU

Živé vysielanie ??:??

Televízia