Je tu nová séria zábavno-vedomostného kvízu Záhady tela!

Je tu nová séria zábavno-vedomostného kvízu Záhady tela!

Sobotná premiéra odštartovala novú sezónu zábavno-vedomostnej súťaže Záhady tela. V úlohe moderátora sa opäť predstaví obľúbený herec Marián Miezga.

Zmierňujú zvýšené dávky vitamínu C príznaky chrípky? Ak chcete schudnúť, je lepšie zjesť niečo sladké, alebo osolený chlieb? Prečo pokožka sčervenie, keď ju spáli slnko? Spôsobuje pád na kostrč slepotu? Konzumácia vajec zvyšuje mužskú potenciu - je to fakt, alebo mýtus?

Ak poznáte správne odpovede a patríte medzi divákov a fanúšikov zábavného kvízu pre celú rodinu Záhady tela, určite Vás poteší informácia, že nasledujúce sobotné večery budú práve patriť vášmu obľúbenému zábavno-vedomostnému kvízu. V šiestich súťažných kolách sa proti sebe postavia dve dvojice známych osobností a s nimi bude mať možnosť do súťaže zasiahnuť aj publikum, ktoré spoločne s hosťami bude súťažiť o zaujímavé zdravé ceny.

V nových častiach sa v úlohe moderátora opäť predstaví váš obľúbený moderátor a herec Marián Miezga. „Som veľmi rád, že tento formát programu si našiel svojho diváka a teší sa takej popularite," hovorí Marián Miezga. „Prípravu som nepodcenil a do mojej knižnice pribudlo pár zaujímavých nových knižiek o ľudskom tele," dopĺňa. A na čo sa podľa neho diváci môžu tešiť? „Určite opäť na pútavú scénu, veľa otázok na telo, prekvapivé odpovede a samozrejme na štyroch mojich hostí, ktorí budú jednotlivé záhady spoznávať a odhaľovať," dodáva M. Miezga.

Správnosť odpovedí objasní divákom v dokrútkach známa lekárka Barbora Brezová. Barbora patrí medzi skúsené slovenské lekárky s európskou atestáciou z chirurgie a je špecialistkou na oblasť plastickej a rekonštrukčnej chirurgie. V súčasnosti pôsobí na klinike v Bratislave, kde je zaradená do špeciálneho programu v odbore plastickej chirurgie pri Lekárskej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave.

Nová séria zábavno-vedomostnej súťaže Záhady tela odštartovala na Jednotke v sobotu 7. apríla o 20:30, v prvej časti ste mali možnosť vidieť hostí Jara Bekra, Moniku Hilmerovú, Nelu Pociskovú a Filipa Tůmu. V nasledujúcej časti sa opäť môžete tešiť na zaujímavých hostí Mika Hladkého, Mária „Kuly" Kollára, Samuela Tomečka a Lukáša Adamca.

Aj túto premiérovú časť odvysiela Jednotka v sobotu večer o 20:30.


Živé vysielanie ??:??

Televízia