V dobrej spoločnosti s Máriom Radačovským

V dobrej spoločnosti s Máriom Radačovským

Už v piatok vrcholí desiatou časťou dokumentárny cyklus V dobrej spoločnosti. Moderátorka Jarmila Lajčáková Hragašová v ňom predstavuje 10 úspešných a zaujímavých osobností tak, ako ich nepoznáme. Tentokrát zavítala so štábom za šéfom baletu Národného divadla v Brne Máriom Radačovským. Viac o relácii TU.

O dojmy z času stráveneho s Máriom Radačovským sa s nami podelila v nasledujúcich riadkoch.

Píše Jarmila Lajčáková Hargašová

Nakrúcanie desiateho príbehu s Máriom Radačovským sme si všetci užívali. Šéf baletu Národného divadla v Brne si každého získal obrovskou ústretovosťou, úprimnosťou, neskrývanou emotívnosťou.

Rovnako srdečne nás privítali aj príbuzní v Partizánskom, manželka s dcérou na Čiernej Vode či baletný súbor v Brne, ktorý tvoria tanečníci z celého sveta.

Nedalo sa nevšimnúť si, že Mário má schopnosť strhnúť ľudí, zapáliť ich pre spoločné dielo.

Spomeniem jeden zo zážitkov - pri odchode z divadla som sa na toalete stretla s upratovačkou. Keď zistila, že som Slovenka, okamžite spustila - ten váš Mário je úžasný, vďaka nemu tu máme na balete stále plné divadlo, takých ľudí potrebujeme viac....príjemné počuť, že si ho vážia všetci od riaditeľa až po upratovačku.

Aj keď sme si počas nakrúcania viacerí - vrátane mňa - pred kamerou poplakali, sľubujem, že tento príbeh je nesmierne pozitívny.

Keďže ide o posledný diel v tejto sérii, chcem opäť zopakovať, že som nekonečne vďačná za možnosť stretnúť všetkých desať mimoriadnych osobností, ktoré sme divákom predstavili. Vážim si ich ochotu, čas, energiu, ktorú nám venovali. Z celého srdca ďakujem za všetky divácke reakcie, veľa pre mňa a cely štáb znamenajú.

Zvládnite v pohode predvianočné obdobie a prežite pokojné sviatky!

Sledujte záverečnú časť V dobrej spoločnosti už v piatok 13.12. o 22:00 na Jednotke.


Živé vysielanie ??:??

Televízia