Nádherná vianočná koleda v podaní Celeste Buckingham

Nádherná vianočná koleda v podaní Celeste Buckingham

V poradí tretí adventný koncert odvysielala RTVS z Bytče. Sviatočným večerom sprevádzal Ján Žgravčák, hral orchester Berkyho Mrenicu a spievala Celeste Buckingham.

Známa brunetka odštartovala hviezdnu kariéru pred siedmimi rokmi, keď vydala mimoriadne úspešný album a jej skladby patria dodnes v éteri k najhranejším.

Okrem hitu Unpredictable zaznela aj klasická americká koleda White Christmas, ktorej minimálne melódia vám je určite známa. Ako Celeste prezradila, Vianoce strávi s rodičmi v Portugalsku.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Speváčka bude mať pestré Vianoce

„Naši sa tam pred pár rokmi presťahovali. Aj tento rok budem počas sviatkov s nimi. My máme také chaotické Vianoce. Spájame americké tradície so slovenským jedlom, ale aj špecialitami z Iránu, odkiaľ je moja babička a najnovšie jeme aj portugalské dobroty," povedala hudobníčka.

Pri otázke, aký mala rok, Celeste odpovedala jednoznačne. „Bol krásny, plný nových zážitkov, pričom vystúpenie na festivale Sziget bol jeden z najväčších. Mala som aj viac voľného času. Trávila som ho väčšinou v kuchyni a učila sa variť slovenské špeciality. Napríklad rusínske jedlá alebo pirohy," priznala Celeste.

Celý program si môžete pozrieť v našom archíve.

Živé vysielanie ??:??

Televízia