Operácia Au!: Sledujte rodinný seriál o zdraví a medicíne

Operácia Au!: Sledujte rodinný seriál o zdraví a medicíne

Chceli by ste sa o zdraví dozvedieť viac a ešte aj zábavnou formou?

V tom prípade si nenechajte ujsť Operáciu Au!, ktorú vysiela RTVS každú sobotu predpoludním. Seriál mal vo Veľkej Británii obrovský úspech a konečne si ho môžu pozrieť aj naši diváci so slovenským dabingom.

Operácia Au!_3

Užitočné, zaujímavé a neraz šokujúce informácie o zdraví získate vďaka bratom - identickým dvojičkám, ktoré v roku 2002 získali diplom z medicíny na Oxfordskej univerzite.

Christopher a Alexander van Tullekenovci sú bezprostrední, zábavní a fakty z oblasti medicíny podávajú hravou a nenásilnou formou.

V každej epizóde zábavno-náučného seriálu máte možnosť nahliadnuť do rôznych nemocničných oddelení, vidieť operácie oka či odstránenie mandlí.

Operácia Au!_2

Bratia vám predvedú pokusy na vlastných telách, ukážu, ako fungujú jednotlivé časti tela a orgány. Nechýbajú ani užitočné návody, ako postupovať v prípade úrazov detí aj dospelých.

Seriál sa dočkal neuveriteľných ôsmich sérií. Jeho popularita rástla od samého začiatku a naberala na obrátkach po každej odvysielanej časti. Operácia Au! sa začala vysielať v roku 2012, posledná séria mala premiéru minulý rok.

Operácia Au! v sobotu dopoludnia na Jednotke

Operácia Au!_1

Živé vysielanie ??:??

Televízia