Hniezdo: Nikdy som nehrala takú náročnú úlohu, priznáva Soňa Norisová

Hniezdo: Nikdy som nehrala takú náročnú úlohu, priznáva Soňa Norisová

Slovenská herečka Soňa Norisová, ktorá aktuálne stvárňuje jednu z hlavných postáv v novom seriáli Hniezdo, porozprávala v Dámskom klube niečo viac nielen o práci, ale aj súkromí.

Moderátorke Karin Majtánovej aj divákom ukázala amulety, ktoré má doma , niektoré dokonca nosí stále pri sebe. Jedným z nich je soška matky s dieťaťom v náručí. „Mám ju už dlho na nočnom stolíku. Je z kolekcie sošiek bez tváre, aké majú doma aj moji rodičia. Pripomína mi moje dieťa, ktoré je dnes už veľké dieťa," zasmiala sa predstaviteľka Kristíny Važanovej.

Ako ďalej prezradila, fascinujú ju kamene. Rôznych tvarov, farieb a veľkostí. Do štúdia Dámskeho klubu Soňa doniesla ukázať prívesok s mesačným kameňom, aký nosí nielen ona, ale aj jej sestra a mama. „Mesačný kameň je magický a určený hlavne pre ženy. Dodáva pocit pohody a harmónie," prezradila Soňa.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zároveň priznala, že kamene hľadá kdekoľvek a kedykoľvek. Napríklad aj počas letnej dovolenky pri mori. Jednu si určite dopraje aj tento rok. Momentálne je v pracovnom nasadení a teší sa zo seriálu Hniezdo, ktorý odštartoval na obrazovkách RTVS v nedeľu 12. januára. Prvú epizódu si pozrelo takmer pol milióna divákov.

„Asi som ešte nehrala takú náročnú úlohu. Na Hniezdo som bola zvedavá a scenár som si prečítala celý naraz hneď, ako som ho dostala," povedala Soňa Norisová. Na otázku, aká bola atmosféra na nakrúcaní a ako sa jej spolupracovalo s kolegami, odpovedala mimoriadne nadšene.

Hniezdo je nový pôvodný seriál RTVS, ktorý režíroval Braňo Mišík. Je určený pre celú rodinu, no divákov prekvapí aj kriminálna zápletka a poriadna dávka napätia. Ako sa budú ďalej vyvíjať osudy troch párov? A čo bude s bábätkom, ktoré ktosi odložil do hniezda záchrany?

Druhú epizódu sledujte v nedeľu 19. januára o 20:30 na Jednotke. Ak ste nevideli pilotný diel, ten je k dispozícii v našom archíve .

Živé vysielanie ??:??

Televízia