Hniezdo: Kristína manželovi povedala, kto je otec dieťaťa

Hniezdo: Kristína manželovi povedala, kto je otec dieťaťa

Piata epizóda seriálu Hniezdo bola mimoriadne napínavá a priniesla niekoľko momentov, ktoré sa oplatí pripomenúť. Sledovali ste? Nový pôvodný seriál z dielne RTVS potvrdil svoj úspech a v nedeľu 16. februára si ho opäť pozrelo viac ako pol milióna divákov.

Kalmanovci dostali šancu vziať si malého Filipka na noc k sebe domov. Mladý manželský pár, ktorému nebolo dopriate vlastné dieťa, robí naďalej všetko pre to, aby bol adoptívny syn definitívne súčasťou ich rodiny. Boj o bábätko sa však ešte neskončil.

Nina (Katarína Šafaříková) popri tom, ako sa pripravuje na rolu matky, musí riešiť aj svoju kariéru v otcovej firme. Ako sme mali možnosť vidieť, ten stále nie je nadšený myšlienkou o adopcii. V istých momentoch sa zdá, že uprednostňuje biznis pred šťastím vlastnej dcéry.

Važanovci

Bolestivý rozhovor Važanovcov

Kariéra a obchod je na prvom mieste aj u Petra Fialu (Marián Mitaš). Znova sa vyfarbil a jeho nekalé kšefty trápia aj jeho manželku Martu, ktorú stvárňuje Andrea Karnasová. Peter si ju však vie napriek všetkému získať a stopy po sebe šikovne zahladiť. Dokedy mu to vydrží?

V poslednej epizóde Hniezda sme boli svedkami jedného z najbolestivejších momentov seriálu. Kristína (Soňa Norisová) konečne svojmu manželovi Petrovi (Alexander Bárta) prezradila, kto by mohol byť otec dieťaťa, ktoré priviedla na svet anonymne. Ako priznala, ani sama sa nedozvedela, či to bol chlapec alebo dievčatko.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak ste nestihli sledovať Hniezdo, jednotlivé epizódy si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v našom archíve.

Živé vysielanie ??:??

Televízia