Nenechajte si ujsť špeciálnu časť Zem spieva zo zámoria

Nenechajte si ujsť špeciálnu časť Zem spieva zo zámoria

Diváci folklórnej show Zem spieva sa môžu tešiť na ďalšiu epizódu, v ktorej budeme cestovať do zámoria. Pamätáte sa na folklórny súbor Urpín, víťazov prvej série?

A pamätáte sa na Martina Repáňa, víťaza druhej série našej show? Talentovaní Slováci, ktorých diváci RTVS veľmi dobre poznajú, absolvovali na jeseň minulého roka turné po USA a Kanade. Naša kamera pri tom samozrejme nesmela chýbať.

Zem spieva

Folkloristi navštívili New York, Pittsburgh, Cleveland aj Ottawu a odohrali koncerty pre tamojších Slovákov. Niektorí pred rokmi emigrovali, mnohí majú slovenských predkov a príbuzných a aj napriek tomu, že hovoria plynule po anglicky, ovládajú aspoň základy slovenčiny.

Zem spieva

Pozrite si neobyčajnú cestu spevákov, tanečníkov a hudobníkov, počas ktorej navštívili nielen známe zámorské veľkomestá, ale aj mnohé zaujímavé miesta - medzi nimi aj Sieň slávy ľadového hokeja či Kostol sv. Jána Nepomuckého v New York City.

Zem spieva

Tretia séria show Zem spieva pomaly, ale isto vrcholí. V sobotu 29. februára bude mať pauzu. Rozhodne si však nenechajte ujsť semifinále, ktoré odvysielame 7. marca. Počas večera sa dozvieme aj meno postupujúceho, ktorého si v tzv. Diváckej karte vyberú naši diváci. Veľkolepé finále sledujte 21. marca na Jednotke.


Živé vysielanie ??:??

Televízia