Prelomili sa ľady. Ďalšia dojímavá scéna z Hniezda

Prelomili sa ľady. Ďalšia dojímavá scéna z Hniezda

Dej seriálu Hniezdo sa zamotáva viac, ako by ktokoľvek čakal... U Kalmanovcov (Katarína Šafaříková a Marek Geišberg) to vyzerá na idylku. Mladý otec sa venuje najmä práci, adoptívna mamička sa rozhodla, že uberie z tempa a všetok čas venuje malému Filipkovi. Chlapček, ktorého ktosi odložil, im ešte definitívne nepatrí, no mladý pár je ochotný urobiť čokoľvek, aby presvedčil sociálnych pracovníkov.

V poslednej epizóde, ktorá je už dostupná zadarmo a bez reklamy v našom archíve, sme boli svedkami ďalšej mimoriadne dojímavej scény. Adoptívny starý otec (Pavel Višňovský) si pomaly, ale isto hľadá cestu k maličkému, s ktorého adopciou najprv nesúhlasil. Dnes už dcére so synčekom ochotne pomáha. Nina však ešte netuší, že Filipkov pôvod skúma súkromný detektív.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Hniezdo je za polovicou a ako nám v rozhovore prezradil režisér Braňo Mišík, druhá séria nie je v pláne. A vraj ani nikdy nebola, povedal Mišík, ktorý prišiel aj s námetom. V ôsmej epizóde sa dočkáme niekoľkých prekvapení. O najväčšie sa postará Michal (Alexander Bárta), ktorý je rozhodnutý prijať manželkino dieťa. Boj oň sa však iba začína...


Živé vysielanie ??:??

Televízia