Andrea Karnasová z Hniezda: Úspech seriálu ma teší

Andrea Karnasová z Hniezda: Úspech seriálu ma teší

Andrea Karnasová nám prezradila, že v seriáli Hniezdo si zahrala po boku Mariána Mitaša po prvý raz. Predtým sa pred kamerami nestretli nespájal ich žiaden seriálový vzťah. V tomto si akoby všetko vynahradili...

Manželstvo Marty a Petra prechádza už nejaký čas poriadnou krízou. Keď z ich spoločnej domácnosti zmizli šperky, Marte bolo okamžite jasné, že to nebola typická krádež.

Sympatická slovenská herečka priznala, že na pľaci seriálu (nielen po boku Mariána Mitaša) sa cítila mimoriadne príjemne. „S nakrúcaním sme sa nikam neponáhľali. Bolo to iné ako pri iných slovenských seriáloch," priznala Karnasová.

Andrea Karnasová a Alexander Bárta

Herečky sme sa opýtali, či už niekedy stretla Martu aj v reálnom živote. „Áno, ale nebol to až taký extrémny prípad," povedala nám. Na seriál dostáva od začiatku samé chvály. „Tešia ma aj tie od hereckých kolegov," priznala otvorene.

Seriál Hniezdo z produkcie RTVS je v druhej polovici. V nedeľu pritiahol k televíznym obrazovkám opäť viac ako pol milióna divákov. V prípade, že osudy hrdinov nestíhate sledovať v televízii, môžete si ich pozrieť zadarmo a bez reklamy v našom archíve.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Fotografie použité v článku sú z Instagramu andrea.karnasova

 

Živé vysielanie ??:??

Televízia