Nezmeškajte premiérové časti relácie Cestou necestou

Nezmeškajte premiérové časti relácie Cestou necestou

Cestujte, spoznávajte a ochutnávajte nové krajiny spolu s RTVS. Piatkové neskoré večery budú aj naďalej patriť obľúbenej relácii Cestou necestou, v ktorej vám postupne predstavíme ďalšie zákutia planéty a samozrejme aj Slovákov žijúcich za hranicami.

Opäť nás čakajú poriadne diaľky, množstvo dobrodružstiev, sympatickí našinci, ale aj krásne miesta a chutné jedlá a špeciality, ktoré sa na tanieroch v našich končinách len tak neobjavujú. Premiérové časti sme odštartovali 6. marca na Korfu.

Ďalej nás čakajú Andamanské ostrovy, ktoré sa nachádzajú v Indickom oceáne neďaleko Thajska a Indonézie. Ukážeme vám aj Keralu - malý štát na juhozápade Indie. Ochutnávať miestnu kuchyňu budeme aj v indonézskom Kuduse, zájdeme aj na Jakartu a do Ho-Či-Movho mesta, ktoré je známe aj ako Saigon.

Všetky epizódy relácie Cestou necestou, ktoré sa v našom vysielaní objavili doteraz, si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v našom archíve. Zaujímavosti z ciest a nakrúcania môžete sledovať aj na oficiálnom facebookovom profile programu.

Živé vysielanie ??:??

Televízia