Veľké finále seriálu Hniezdo už dnes večer

Veľké finále seriálu Hniezdo už dnes večer

Važanovci, Kalmanovci a Fialovci. Tri manželské páry, každý s iným osudom a životným štýlom. Ani jeden však netušil, ako veľmi sa dokážu veci zmeniť a aj napriek tomu, že to na začiatku môže vyzerať idylicky, nemusí sa to tak skončiť.

Soňa Norisová, Hniezdo

Koncom januára sme prvýkrát spoznali Kristínu Važanovú (Soňa Norisová) - mladú krajčírku, ktorá má všetko, čo potrebuje. Milujúceho manžela, zdravé deti, krásny domov a ešte aj prácu, v ktorej nachádza oporu mamy.

Stačil jediný moment a jej život sa prevrátil naruby. Kristína anonymne priviedla na svet chlapčeka, ktorého otcom nebol jej manžel Michal (Alexander Bárta). Tvrdo pracujúci stavbár, ktorý odchádzal za robotou do Ruska, zažil po jednom zo svojich návratov šok.

Hniezdo nájdete zadarmo a bez reklamy v našom archíve

Dieťa postavilo do pozoru nielen Važanovcov. Postupne sa o bábätku dozvedeli takmer všetci. Vrátane jeho dospievajúcich súrodencov. Malý Filipko putoval do rodiny Kalmanovcov. Sympatický bezdetný pár bol iba krôčik od adopcie.

Marta a Michal, Hniezdo

Nikto netušil, kto je otcom toho malého. A nikto to netuší ani teraz. Jedine Kristína, ktorú prenasledujú nepríjemné spomienky na večer, keď bol jej manžel ďaleko. Filipka splodila s Petrom Fialom (Marián Mitaš), ktorého smrť vyšetrujú.

Sledujte veľké finále seriálu Hniezdo, ktoré si okamžite po premiére získalo desaťtisíce fanúšikov. Novinku z dielne RTVS, ktorú režíroval Braňo Mišík, nájdete aj v našom archíve. Zadarmo a bez reklamy.


Živé vysielanie ??:??

Televízia