Neskoro večer: Taký kopanec od hosťa Peter Marcin nečakal

Neskoro večer: Taký kopanec od hosťa Peter Marcin nečakal

V najnovšom vydaní talkšou Neskoro večer sa bude tancovať, bude sa aj spievať a padne aj niekoľko úderov. Moderátor Peter Marcin sám nečakal, že si na vlastnej koži vyskúša poriadny úder, a to priamo od Gábora Borárosa, známeho MMA bojovníka. Ako už naznačuje ochutnávka, sobotný neskorý večer bude na obrazovkách RTVS poriadne akčný.

Známy moderátor vyspovedá aj Laciho Strike-a, ktorý celý svoj život zasvätil tancu. Okrem neho sa pred pár rokmi začal venovať aj fotografii. V súkromí je Laci milujúci partner, starostlivý otec, stále však aj vášnivý tanečník. Niekoľko typických tanečných ťahov sa bude snažiť naučiť aj Petra Marcina.

Rovnako hrdý otec je aj spevák Robo Opatovský. Len nedávno fanúšikom predstavil nový singel s názvom Modlím sa hudbou. Reč však nebude iba o nej...

Nenechajte si ujsť nové Neskoro večer, ktoré sa nakrúca za prísnych opatrení. V publiku síce stále chýbajú ľudia, zaujímavých hostí sme však ešte nevyčerpali.

Neskoro večer

Predošlé vydania Neskoro večer nájdete v našom online archíve. Aktuálne rozhovory môžete sledovať aj na oficiálnom YouTube kanáli.

Živé vysielanie ??:??

Televízia