Smejko a Tanculienka: O tom, čo im dala a vzala karanténa

Smejko a Tanculienka: O tom, čo im dala a vzala karanténa

Pandémia koronavírusu zasiahla aj autorov a interpretov skladieb pre najmenších. Ako prezradili Smejko a Tanculienka v Televíznej Regine, karanténu prijali pozitívne. „Všetko v živote berieme tak, ako je, alebo ako príde. Aj karanténu sme prijali pozitívne. Asi sme sa tiež potrebovali zastaviť," prezradila v reportáži Petra Kováčová, ktorú deti poznajú ako Tanculienku.

Dvojica priznala, že v období, keď sa na koncertoch nemohla stretávať s fanúšikmi, venovala čas najmä štúdiu a tiež príprave nového materiálu. „Z obývačky sme si vytvorili miništúdio a pre decká sme nakrúcali a vysielali videá," dodal Marek Kováč alias Smejko. Okrem vystupovania hudobníkom chýba aj cestovanie.

Chýbajú vystúpenia aj milované cestovanie

Šíriaca sa pandémia prekazila Kováčovcom plány a výlet za veľkú mláku museli takisto odložiť. „Chceli sme sa ísť pozrieť do New Yorku," povzdychla si Petra. Dovolenku boli nútení posunúť, lebo ako vravia, zdravie je najdôležitejšie.

Smejko a Tanculienka veria, že k stretnutiam s deťmi na koncertoch sa budú môcť vrátiť v septembri. Začnú vystupovať v mestách, ktoré mali naplánované pred pandémiou. „V prípade, že to bude možné a dovolené," povedal Marek. Pozrite si reportáž, ktorú sme odvysielali v Televíznej Regine 2. júna, teda tesne po tom, čo sa malí školáci vrátili do lavíc.

Jeden milý odkaz majú pre školákov aj ich obľúbení hrdinovia.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Živé vysielanie ??:??

Televízia