Od východu na východ

Vhodné pre všetkých HD Európska tvorba
V šiestej časti cyklu Od východu na východ nám herecká dvojica Dana Košická a Přemysl Boublík ukážu : Sárospatak , renesančný kaštieľ Borša , kaštieľ v Príbeníku, zrúcaniny hradov Csonkavár a Kameneckého hradu. Pozrieme si aj románske fresky Premonštránskeho kláštora v Lelesi a kostol v Svätušiach.
V šiestej časti cyklu Od východu na východ nám herecká dvojica Dana Košická a Přemysl Boublík ukážu : Sárospatak , renesančný kaštieľ Borša , kaštieľ v Príbeníku, zrúcaniny hradov Csonkavár / a Kameneckého hradu. Pozrieme si aj románske fresky Premonštránskeho kláštora v Lelesi a kostol v Svätušiach.
V siedmej časti cyklu Od východu na východ herecká dvojica Dana Košická a Miloslav Kráľ navštívia - Jazero Izru, Slánsky hrad a Byštianske kúpele. Nevynechajú ani svetoznámu vinárskú oblasť Tokaj a jej povestné tokajské pivnice. , V siedmej časti cyklu Od východu na východ herecká dvojica Dana Košická a Miloslav Kráľ navštívia - Jazero Izru, Slánsky hrad a Byštianske kúpele. Nevynechajú ani svetoznámu vinárskú oblasť Tokaj a jej povestné tokajské pivnice.