Tajné životy

Nevhodné do 15 rokov Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Úspešný seriál otvorene hovorí o tajomstvách, skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádeji a druhej šance ľudí, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.
V 7.časti seriálu sa Eva zobúdza v Martinovej posteli. Cíti sa nepríjemne a dáva Martinovi najavo, že na predchádzajúcu noc treba zabudnúť. Beáta na Borisov popud prekopíruje zmluvu o nájme medzi majiteľom vily a azylovým domom. Boris tvrdí, že by vedel klientkám AD zabezpečiť iné bývanie, že táto vila je pre ne zbytočne luxusná a že by sa dala využiť na podnikateľské účely. Boris Beátu klame sladkými rečami a ona mu uverí. Alex vyberie Kristiána zo školy a Linda je zmätená. S Martinovou pomocou si ide po syna domov, no Alex im Kristiána nevydá. Ten sa do azylového domu nechce vrátiť, lebo tam nemá svoje hračky. Táňa prichádza na policajnú stanicu a podáva trestné oznámenie voči opatrovateľke jej otca Božene, ktorá ju vraj obarila horúcou vodou. Linda získava za pomoci AD predbežné opatrenie, ktoré zveruje Kristiána do jej opatery. Jarka nájde u Emy vo vrecku pomerne veľa peňazí a dozvedá sa, že jej dcéra ich ukradla Linde. Ema to nepopiera a namiesto vysvetlenia na svoju mamu slovne útočí a vydiera ju, že sa zabije ako jej brat.
Televízny seriál Tajné životy otvorene hovorí o tajomstvách skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádejách a druhých šanciach žien i mužov, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.