Tajné životy

Nevhodné do 15 rokov Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Úspešný seriál otvorene hovorí o tajomstvách, skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádeji a druhej šance ľudí, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.
V 9.časti seriálu sú Eva a Juraj aj naďalej pohádaní. Navyše ich syn Filip má v škole zlé výsledky a Dominika je ustavične akási zakríknutá. Dozvedáme sa, že v škole ju šikanujú spolužiačky. Vysmievajú sa jej a terorizujú ju. Boris pozýva Beátu do prenajatého bytu, začína ju pozvoľna presviedčať o potrebe pôžičky na prestavbu Fedorovej vily, mieni z nej urobiť penzión, a zaľúbená Beáta sníva s otvorenými očami. Martin sa zbližuje s Lindou. Eva mu dala najavo, že sa nemieni rozvádzať, nech na ňu zabudne. Naopak, milá a pôvabná Linda je Martinovi vďačná za pomoc i za to, ako sa venuje Kristiánovi. Martin sa tejto náklonnosti spočiatku bráni, vie, že Linda je klientka, ale on sa cíti rovnako osamelý a zraniteľný. Džesika sa stretáva so svojím bratom Oskarom, muzikantom, ktorý má peniaze na to, aby vyrovnal dlhy Džesikinej matky a dostal Džesiku z pazúrov krutého úžerníka. Opitá Mária robí v AD škandál a uráža všetkých, ktorých stretne.
Televízny seriál Tajné životy otvorene hovorí o tajomstvách skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádejách a druhých šanciach žien i mužov, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.