Tajné životy

Nevhodné do 15 rokov Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Úspešný seriál otvorene hovorí o tajomstvách, skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádeji a druhej šance ľudí, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.
V 10.časti seriálu sa opitá Mária poháda s Evou a odchádza z AD. Na druhý deň idú Eva a Jozef po Máriu domov, no nájdu ju s manželom Janom opäť opitých. Mária sa nechce vrátiť do AD. Eva je z celej situácie zrútená. Všetko sa jej rúca na hlavu. Jozef ju utešuje. Beáta prezradí Eve o Martinovi, že randí s Lindou a kritizuje ho, že je to neetické, veď ide o klientku. Eve to nie je príjemné. Beáta si požičiava v banke 50 000 eur, prezradí úradníčke, že na prestavbu penziónu. Martin na Evin popud zistí, že Jozef robí v kasíne barmana. Obaja sú v šoku. Nevedia si to vysvetliť. Džesika a Oskar vyhľadajú matku. Je celá rada, že sa jej synovi darí. Otčim ich chce vyhodiť, no matka sa svojich detí zastane a s otčimom sa pohádajú. Ten definitívne odchádza z jej života. Začína sa rozvodové konanie, Alex spochybňuje Lindu ako matku, ktorá je schopná starať sa o ich syna Kristiána. Do hry vstupuje podnikateľ Moravčík, ktorého osloví Linda ako bývalého spolupracovníka jej muža Alexa. Moravčík Lindu pozná, vie, že jej môže dôverovať, a tak sa rozhodne AD pomôcť. Eva rozmýšľa o Jurajovi, chce mu dať druhú šancu, a tak mu zavolá, aby sa opäť porozprávali. Keď už to pri večeri vyzerá tak, že nachádzajú spoločnú reč, príde k nim Ivona a vyhlási, že je s Jurajom tehotná.
Televízny seriál Tajné životy otvorene hovorí o tajomstvách skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádejách a druhých šanciach žien i mužov, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.