Tajné životy

Nevhodné do 15 rokov Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Úspešný seriál otvorene hovorí o tajomstvách, skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádeji a druhej šance ľudí, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.
V 12.časti seriálu Eva rieši šikanu svojej dcéry Dominiky v škole. Keďže dlhodobo odmietala jesť, leží v nemocnici, kde jej dávajú infúzie. Tento stav Eva zjavne podcenila. Tánin otec pri svadobnom obrade upadá do bezvedomia a zomiera. Eva je stále bezradná, nemá náhradný priestor pre AD, navyše si robí starosti o dcéru. Linda sa definitívne zbližuje s Martinom. Juraj v banke náhodou zistí, že Beáta dostala úver, a navyše sa k nemu dostane informácia o prestavbe AD na penzión. Eva je v šoku. Všetko jej je zrazu jasné: komerčná ponuka, o ktorej hovoril Fedor, nedokončený grant v Nórskych fondoch, čo mala na starosti Beáta... Džesikin brat Oskar prichádza za úžerníkom Vorárošom a definitívne ho presvedčí, aby dal Džesike pokoj. Eva konfrontuje Beátu ohľadom AD, Beáta zistí, že sa všetko prezradilo a prichádza k veľkej hádke. Alex po súdnom konaní urazí Lindu a Martin ho udrie. Alex sa opäť vyhráža súdom. Mária v nemocnici opäť kolabuje, musia ju znova operovať.
Televízny seriál Tajné životy otvorene hovorí o tajomstvách skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádejách a druhých šanciach žien i mužov, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu Druhá šanca.