Úvod Novinky Filmy a seriály
Aj kráľ zvierat bojuje o život. Sledujte Dynastie
Aj kráľ zvierat bojuje o život. Sledujte Dynastie

Aj kráľ zvierat bojuje o život. Sledujte Dynastie

Sledujte v stredu večer s Dvojkou africké levy.

Situácia, akú ešte nikdy v živote nezažili. Muži zmizli a všetko zostalo na pleciach dvoch sesterníc. Musia sa postarať o jedlo, bezpečnosť celej rodiny aj výchovu budúcej generácie. Malých hladných krkov je pritom až osem.


Vydajte sa s Dvojkou na tradičné stredajšie dobrodružstvo, tentokrát po stopách dvoch levíc Charm a Sienny do neúprosnej kenskej savany, kde striehnu záškodnícke hyeny, rozzúrené stádo byvolov či obrovský hroch.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Podarí sa dvom samiciam napriek nepriazni osudu nakŕmiť a vychovať osem mláďat a zabezpečiť tak pokračovanie mocnej levej dynastie napriek nepriazni osudu, ťažkým africkým podmienkam a neustálemu súpereniu s konkurenčnými svorkami? A ako sa svorka vyrovná s nečakaným zásahom človeka do levích životov?

To všetko sa dozviete v tretej epizóde britsko-amerického dokumentárneho seriálu Dynastie v stredu o 20:10 na televíznej Dvojke. Vstúpte do sveta zvieracích spoločenstiev plných drám a napätia. Priblížime vám komplexnosť spoločenskcýh vzťahov vo zvieracej ríši - v ich teritóriách, v ich prostredí.



Na výrobe Dynastií sa podieľal aj uznávaný a oceňovaný dokumentarista David Attenborough. V priebehu štyroch rokov nakrúcali tvorcovia tejto série na celom svete zábery zvierat a ich rodín, ich spôsobu života. Úžasne nakrútená séria skúma zložité vzťahy piatich z našich najviac obdivovaných a zároveň ohrozených zvieracích druhov.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia