Úvod Novinky Filmy a seriály
Dynastie odhalia morálne dilemy psov hyenovitých
Dynastie odhalia morálne dilemy psov hyenovitých

Dynastie odhalia morálne dilemy psov hyenovitých

 Sledujte v stredu večer na Dvojke.

Spolu chodili na lov, spolu bývali - všetko robili spoločne a vládol medzi nimi mier. Teraz sa však všetko zmenilo a vo svorke psov hyenovitých prepukli nepokoje. Jej šéfka Tait totiž badateľne slabne a začal sa krutý boj o moc.

Pes hyenovitý

Teritórium svorky ohrozuje aj ďalšia skupina psov hyenovitých, ktorá býva neďaleko. Vládne jej Blacktip, dcéra Tait, ktorej svorka sa rozrastá a začína jej byť trochu tesno. Členov je stále viac, miesta je málo a ubúda aj potravy. Zaútočí Blacktip na územie svojej matky, alebo sa nájde riešenie pre obe skupiny ohrozených psov hyenovitých?

Pes hyenovitý

Vydajte sa s RTVS do štátu Zimbabwe a spoznajte netradičnú rodinu tohto afrického živočícha. Televízna Dvojka vám ju predstaví v predposlednej - štvrtej epizóde britsko-amerického dokumentárneho cyklu Dynastie, ktorý vysiela v stredu večer o 20:10.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Vstúpte do sveta zvieracích spoločenstiev plných drám a napätia. Priblížime vám komplexnosť spoločenskcýh vzťahov vo zvieracej ríši - v ich teritóriách, v ich prostredí.Na výrobe Dynastií sa podieľal aj uznávaný a oceňovaný dokumentarista David Attenborough. V priebehu štyroch rokov nakrúcali tvorcovia tejto série na celom svete zábery zvierat a ich rodín, ich spôsobu života. Úžasne nakrútená séria skúma zložité vzťahy piatich z našich najviac obdivovaných a zároveň ohrozených zvieracích druhov.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia