Úvod Novinky Osobnosti
Zlaté časy: Milan Lasica sa Petry Vlhovej opýtal zásadnú vec
Zlaté časy: Milan Lasica sa Petry Vlhovej opýtal zásadnú vec

Zlaté časy: Milan Lasica sa Petry Vlhovej opýtal zásadnú vec

Samozrejme s humorom jeho vlastným. A naša najúspešnejšia lyžiarka odpovedala. Prezradila tiež, čo sa deje tesne pred štartom.

Rodáčka z Liptova debutovala na Svetovom pohári v alpskom lyžovaní v roku 2012. Mala len 17 rokov a už vtedy jej mnohí predpovedali obrovskú kariéru. Talent Petry Vlhovej ohúril celý národ, srdcia fanúšikov si získala aj svojou otvorenosťou a zmyslom pre humor.

Patra Vlhová

Víťazka celkového hodnotenia vo Svetovom pohári v alpskom lyžovaní bude hostkou Zlatých časov. V relácii si zaspomína na najvýraznejšie momenty kariéry, chýbať nebudú ani spomienky na úplné začiatky. „Kam som prišla, všetko som vyhrala. A keď som bola náhodou druhá, tak som plakala," priznala Vlhová v rozhovore. Pozrite si ukážku najnovšej epizódy.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Spolu s Petrou Vlhovou zavíta do Zlatých časov aj športový odborník a komentátor Ladislav Borbély, o dcére veľa prezradí aj otec našej najúspešnejšej zjazdárky. Chýbať nebude ani Lukáš Adamec, ktorý svoje vystúpenie venoval práve Petre. Sledujte Zlaté časy vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia