Luisa Spagnoli

Nevhodné do 12 rokov Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Miniséria inšpirovaná skutočným príbehom ženy, ktorej sa podarilo v konzervatívnom Taliansku vybudovať vlastné impérium.
Podarilo sa jej preraziť v mužskom svete. V dobe, ktorá nepriala nikomu. Móda a čokoláda. Netradičné, ale mimoriadne príjemné spojenie, čo poviete? Príbeh o žene, ktorej sa podarilo rozbehnúť úspešný biznis, a to aj napriek zložitej situácii v spoločnosti. Luisa Spagnoli začala podnikať za čias prvej svetovej vojny. Začínala s pätnástimi zamestnancami, svoj podnik sa jej však podarilo rozšíriť a neskôr dávala prácu stovke ľuďom. Okrem výroby čokoládových praliniek prerazila aj vo svete módy a obliekania. Ako prvá na svete uviedla na trh výrobky z tzv. angorskej vlny. Najväčší úspech však prišiel až o pár rokov neskôr, keď Spagnoli diagnostikovali rakovinu. Podnik prevzal do rúk jej syn Mario. Dvojdielny životopisný film o jedinečnej žene, ktorá mala jasný cieľ. Ponúkať ľuďom kvalitné výrobky za ľudové ceny. Svojmu snu obetovala takmer všetko. 
Miniséria, inšpirovaná skutočným príbehom ženy, ktorej sa podarilo v konzervatívnom Taliansku vybudovať vlastné impérium.