Úvod Novinky Filmy a seriály
Nezmeškajte premiéru nového rodinného seriálu z dielne RTVS
Nezmeškajte premiéru nového rodinného seriálu z dielne RTVS

Nezmeškajte premiéru nového rodinného seriálu z dielne RTVS

Seriálová novinka s názvom Mami, kúp mi psa štartuje v sobotu predpoludním na Jednotke.

Strávte sobotné predpoludnia v spoločnosti hrdinov nového koprodukčného seriálu s názvom Mami, kúp mi psa. Príbehy vznikli na motívy rovnomennej knihy pod režisérskym dohľadom Bohdana Slámu. Tešiť sa môžete na charizmatického Ivana Romačíka, ktorý hrá deda Meda.

Na prázdniny k nemu pricestuje vnuk Ondro - typické mestské dieťa, ktoré objavuje krásy vidieckeho prostredia. Ako prezradil Ivan Romančík, obrovské puto vzniklo medzi ním a Benjamínom Lackom nielen pred kamerami. „Je to veľmi talentovaný chalan, má zmysel pre humor a herecky je výborný," vychválil nádejnú hereckú hviezdu Romančík.

Mami, kúp mi psa

Zoznámte sa s hlavným detským hrdinom. Ondro je chlapec z mesta, ktorý veľmi rýchlo objaví čaro dedinského života.

Seriál nielen pre deti a mládež

Prázdniny na dedine sú pre Ondra obrovským dobrodružstvom. Spoznáva nových kamarátov, učí sa od svojho deda, ktorý kedysi pracoval ako veterinár a do kontaktu prichádza aj so psíkmi.

Seriál má obrovskú šancu získať si priazeň nielen detí a mládeže, ale aj ich rodičov. Jeho posolstvo je jasné. Tešme sa z prázdnin, užívajme si slobodu, no zároveň myslime na prírodu a vážme si všetko živé okolo nás.

V seriáli Mami, kúp mi psa si zahrala aj Zuzana Kronerová. Stvárnila Danicu - priateľku deda Meda a tiež šéfku miestneho psieho útulku, ktorá zvláda každý problém s úsmevom a obrovskou gráciou.

Mami, kúp mi psa

Deti aj psíky si nakrúcanie mimoriadne užívali. Sledujte ich spoločné dobrodružstvá na Jednotke.

Mami, kúp mi psa štartuje v sobotu o 10:15 hod. na Jednotke

„Veľmi nám záležalo, aby sme odovzdali deťom a mladým divákom výborný seriál. Páči sa mi, že nás tak nenásilne vracia späť do prírody, k živým tvorom, čo sú v tomto prípade psíky," prezradila slovenská herecká legenda.

Diváci Jednotky uvidia vždy v sobotu predpoludním aj Michala Kubovčíka, Přemysla Boublíka, Zuzanu Šulajovú či Michala Ďuriša. Hlavné detské postavy si zahrali Sára Tomolová, Marcel Chlpík a ďalšie deti, ktoré RTVS našla vďaka verejnému kastingu.

Mami, kúp mi psa

Pred kamerami sa objavia nielen psíky...

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia