Úvod Novinky Osobnosti
Dano Dangl narovinu: Tento kút Slovenska mi učaroval najviac
Dano Dangl narovinu: Tento kút Slovenska mi učaroval najviac

Dano Dangl narovinu: Tento kút Slovenska mi učaroval najviac

Známy herec a zabávač sa už v piatok objaví v premiérovej časti šou Milujem Slovensko.

Premiéra nových častí Milujem Slovensko sa nezadržateľne blíži! A pripravený na súťažné disciplíny a nových hostí je aj Dano Dangl.

Ako priznal, nechce sa mu veriť, že obľúbenú šou, ktorú môžete sledovať v piatok večer na Jednotke, čaká už deviata séria. „Pri návrate na nakrúcanie pociťujem určitú dávku energie. Je to veľmi fajn," zhodnotil Dano v prestávke nakrúcania.

Piatkový večer bude patriť šou Milujem Slovensko

Milujem Slovensko

Posledných niekoľko týždňov sa venoval cestovaniu po Slovensku a mal možnosť spojiť príjemné s užitočným. Bol totižto pri nakrúcaní nových epizód relácie S úsmevom po Slovensku, na ktorej sa podieľa.

Danovi učarovala Orava. „Boli sme v Námestove... Oravská priehrada, veľmi milé prekvapenie pre mňa. Výborne bolo aj v Prešove a na východe" prezradil a zároveň dodal, že je veľmi ťažké povedať jedno jediné miesto, ktoré by bolo preňho naj.

Nakoniec mu predsa len jedno také napadlo. Poloniny. „Verím, že sa tam ešte niekedy vrátim. Tá panenská príroda...," zaspomínal si Dano. Pozrite si rozhovor a v piatok večer o 20:30 nezabudnite sledovať Milujem Slovensko.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia