Úvod Novinky Tipy z programu
Nenechajte si ujsť kapelu Desmod v relácii 3 PÓDIÁ
Nenechajte si ujsť kapelu Desmod v relácii 3 PÓDIÁ

Nenechajte si ujsť kapelu Desmod v relácii 3 PÓDIÁ

Vystúpi aj skupina Blanch a spevák BuranoWski.

Sledujte reláciu 3 PÓDIÁ a zakončite ďalší pracovný týždeň v spoločnosti Petra Biča a ďalších slovenských hudobníkov.

Ako to už býva zvykom, okrem známych tvárí a mien vám naša hudobno-zábavná relácia vždy predstaví umelca, ktorého môžeme nazvať čerstvým závanom či novou nádejou domácej scény. Tentoraz to bude skupina, ktorá si hovorí Blanch.

Blanch, 3 pódiá

Na jej čele stojí hudobníčka Bianca Macková. S autorskou tvorbou začala pred štyrmi rokmi a jej skladby sú zmesou popu, folku a soulu. Ešte predtým, ako Blanch vydali album Delusion, v éteri rezonovala ich skladba s názvom Over Hills.

Jedno z pódií bude patriť spevákovi Tomášovi Buranovskému, ktorého fanúšikovia poznajú pod pseudonymom BuranoWski. Začiatkom roka 2020 naspieval spolu s kapelou Peter Bič Project titulnú skladbu k seriálu Hniezdo. Na konte má niekoľko ďalších singlov, ktoré nedávno „zabalil" do debutového albumu s názvom Lúč.

Buranowski, 3 pódiá

Chýbať nebude ani Desmod, ktorá patrí na Slovensku k najúspešnejším kapelám. Skupina na čele s Máriom ´Kuly´ Kollárom má na konte deväť štúdiových albumov a niekoľko megaúspešných singlov, ktoré denne počuť z éteru slovenských rádií.

3 PÓDIÁ v piatok o 22:35 na Jednotke


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia