Úvod Novinky Tipy z programu
Nalejme si čistej Citronády: Nová talkšou s Rišom Lintnerom na RTVS
Nalejme si čistej Citronády: Nová talkšou s Rišom Lintnerom na RTVS

Nalejme si čistej Citronády: Nová talkšou s Rišom Lintnerom na RTVS

Nenechajte si ujsť prvé živé vysielanie už tento piatok po zápase Slovákov s Bielorusmi.

Slovensko bude opäť žiť hokejom ! Už v prvý deň majstrovstiev sveta prinesie RTVS talkšou Citronáda s Richardom Lintnerom , ktorý je hokejovým fanúšikom dobre známy a najnovšie ho uvidia aj v role moderátora. Prvé živé vysielanie Citronády príde na rad v piatok po zápase Slovenska s Bieloruskom o 21:45 hod. na Jednotke.

Citronáda má ambíciu osloviť široké spektrum divákov. Aj tých, ktorí bežne nezvyknú tráviť čas sledovaním športových prenosov. „Hokej je pre Slovákov fenomén a môjmu srdcu je naozaj blízky. Verím, že spolu s mojimi vzácnymi hosťami ho obohatím o témy a informácie, ktoré ešte nikde inde nezazneli," neskrýva nadšenie z novej skúsenosti Richard Lintner, majster sveta z roku 2002.

Richard Lintner, Citronáda

Richardova radosť v očiach je neprehliadnuteľná. Zdroj: Instagram.com/lintner_richard41

Prvá Citronáda s bratmi Hossovcami

Richardova talkšou sa na obrazovkách RTVS objaví počas MS 2021 celkovo päťkrát. Štyri priame prenosy budete môcť sledovať na Jednotke a jeden na Dvojke. V premiérovej časti privíta Citrón bratov Hossovcov a tiež speváka Lukáša Adamca , ktorý špeciálne pre Citronádu zložil spolu s Tomim Okresom novú skladbu.

Hokejová atmosféra, zážitky zo športového zákulisia a informácie, ktoré sa oplatí počuť. A ešte aj porcia skvelej muziky . Sledujte Citronádu už tento piatok po prvom zápase Slovákov na majstrovstvách sveta v hokeji .

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia